Sessies
Sessies voor ondernemers & Bedrijfsleiders
De succesfactoren van kennisoverdrachtWat maakt jouw bedrijf waardevol en hoe zorg je voor kwaliteit en continuïteit? Het is niet het product of de service die je levert, maar het is wat mij betreft de kennisoverdracht binnen je organisatie. In deze sessie laat ik je kennismaken met de manier waarop ik de kennisdeling binnen mijn organisatie faciliteer en stimuleer. We zullen o.a. stilstaan bij de onderstaande onderwerpen: - Onboarding: een warm welkom! Hoe ziet dat eruit?
|
|
Online personeelstraining; kwaliteitsverhogend en tijdsbesparendOp de horeca werkvloer is het vaak druk, heel druk. Je bent op zoek naar gekwalificeerd personeel, maar dat is lastig te vinden. Veel ondernemers worstelen met de tijd en middelen voor het gedegen opleiden van hun team. Hoe kun je dit anders aanpakken? Haal een bepaalde druk van de werkvloer door een deel van de opleiding online aan te bieden met een duidelijke route. Het aanbieden van deze E-learning geeft de medewerker de mogelijkheid om deels zelf de regie te nemen omdat het overal en op elk moment mogelijk is via internet. Als manager krijg je meer rust, heb je inzicht in je team en kun je op de werkvloer coachend te werk gaan want die theorie is er immers al. Cursussen zijn volledig en constant. Ze zijn van algemene aard of juist maatwerk. Resultaat is tijdsbesparing en minder kosten op de werkvloer, meer productiviteit en een hoger niveau. Die positievere gastbeleving zie je zeker terug.
|
Sessies voor medewerkers en ondernemers/bedrijfsleiders
Diverse zomerse Terrasbieren - ideeën en proevenLekker loom luieren, even verfrissen en dan weer verder fietsen, gezellig met vrienden van knabbelen en bijpraten. Het terras en de zomer zijn net zo met elkaar verbonden als ooit de winter en schaatsen dat waren. En, geen terras zonder een goed gevarieerde bierkaart! In deze Bootcamp sessie wordt ingegaan op de trends die spelen rond bier, en hoe je daar als horeca ondernemer goed op kunt inspelen. Fris en fruitig bier, alcoholvrij en biercocktails - natuurlijk worden er ook enkele voorbeelden geproefd. Na deze Bootcamp sessie zijn jouw terras en bierkaart klaar voor de zomer!
|
|
Optimale gastvrijheid; de 10 koninklijke terrastipsTijdens de sessie 10 Koninklijke Terras regels kunnen de ondernemers en de medewerkers een zeer enthousiaste presentatie verwachten met praktijkvoorbeelden die direct toepasbaar zijn op de werkvloer. Tevens ontvangende aanwezige deelnemers een kaartje als reminder. De afgelopen jaren hebben onze opdrachtgevers zeer hoog gescoord in de Terras Top 100, met zelfs 2 nummer 1 noteringen. We kijken ernaar uit om ondernemers, maar vooral ook de medewerkers een positieve BOOST te geven zodat jullie maximaal kunnen scoren tijdens het komende terrasseizoen.
|
Getting better; op naar het terrasseizoen 2020!
Je hebt een goed terras, en toch wil je het nóg beter doen om zo de beste te worden:
- Check je parate kennis in de terras quiz
- Leer van het interview met Arwin Versteyne van Brasa bar & kitchen Purmerend
- Speel met praktische tips die je helpen op weg naar het succes
Spreker |
Sessies voor medewerkers
Vega(N) opties op de menukaart, hoe begin je?Vegetarisch en plantaardig eten wint in 2020 nog meer terrein. Steeds meer gasten kiezen om verschillende redenen vaker voor een plantaardig gerecht en de vraag naar lekkere en verrassende gerechten groeit. Maar hoe kun je daar als horeca-ondernemer op de juiste manier op inspelen? En waar liggen de valkuilen?
In deze sessie neem ik je mee in de wereld van plantaardig eten en gaan we dieper in op:
- Plantaardig eten, wat is het, waarom en voor wie? - Voordelen van plantaardige opties op het menu - Marketing; hoe omschrijf je het? - Tips voor ontwikkelen aantrekkelijke plantaardige menu-opties - Tips voor aanpassen van bestaande gerechten - Voorbeelden (nav een menukaart)
|
|
Voorbereiding is het halve werkTijdens deze sessie nemen Bart en Paul Melis (winnaars van de Terras Top 100 2019) je mee in de wereld van De Werf. Paul start in de keuken waar hij je, door middel van voorbeeldgerechtjes de veelzijdigheid van een product laat zie: hoe kun je van één product meerdere gerechten maken? Bart gaat vervolgens in op het belang van 'verbinding'. Tussen bediening en keuken, maar ook over de verbinding van het bedrijf in het algemeen. Hoe betrek je het personeel en hoe zorg je ervoor dat iedereen zich betrokken voelt? Wat is de verwachting van de ondernemer, komt dit overeen met de verwachting van het personeel? Bart vertelt je alle ins en outs.
|
|
Van snelheid en alertheid tot tevredenheidOm de gast te laten ontspannen en genieten moet je scherp zijn, de snelheid van de service is essentieel voor de totaal beleving van de gast. Maar hoe zorg je dat de medewerkers de snelheid en alertheid behouden? Deel je ze op in "wijken" of krijgt iedere medewerker een eigen functie op het terras? Gert Boonen geeft je tijdens deze sessie tips & trics geschikt voor ieder terras, groot en klein.
|
|
Een vol terras door Social MediaGedurende de sessie neemt Gijs je aan de hand van sprekende voorbeelden mee in zijn dagelijkse zoektocht naar nieuwe inspiratie en mooie ideeën en laat hij zien hoe hij deze vertaald naar zijn eigen ondernemingen. Zijn doel is je in te laten zien dat je altijd en overal nieuwe ideeën op kunt doen, inspiratie ligt letterlijk op staat! Een kijkje in de keuken van het ophalen van ideeën tot het vertalen naar je eigen concept.
|
Meer rendement op elk moment
Haal meer uit je terras door alle mogelijke drankcategorieën een boost te geven. Denk daarbij aan flavoured latte's, home made icetea's en lemonades, smoothies, milkshakes, mocktails en cocktails. Tijdens deze workshop laten we je zien, en proeven, hoe eenvoudig het is om smaakvolle creaties te maken voor meer omzet en meer beleving bij je gasten. Een workshop vol met praktische tips en tricks. Vul je terraskaart met creaties die spraakmakend en onderscheidend zijn. Hoe scoor ik met mijn bedrijf én mijn medewerkers hoog bij de Terras Top 100:
- Meer tevredenheid en terugkerende gasten
- Meer positiviteit recensies
- Meer bijverkoop
- Meer omzet
Spreker |
Misset Horeca Terras Bootcamp 2020
Vakmedianet Food & Horeca bvinschrijven@vakmedianet.nl
Vakmedianet Food & Horeca bvinschrijven@vakmedianet.nlhttps://www.terrasbootcamp.nl
2020-03-09
2020-03-09
OfflineEventAttendanceMode
EventScheduled
Misset Horeca Terras Bootcamp 2020Misset Horeca Terras Bootcamp 20200.00EUROnlineOnly2019-01-01T00:00:00Z
InspiriumInspiriumKronenburgwerf 20 4812 XR Breda Nederland